Evde çıkan yangında 6 kişi zehirlendi

Konya’da bir apartmanın giriş katındaki dairede çıkan yangında, 13 yaşındaki kız ile apartmanda bulunan 3’ü çocuk toplam 6 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2013 10:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evde çıkan yangında 6 kişi zehirlendi

Konya'da bir apartmanın giriş katındaki dairede çıkan yangında, 13 yaşındaki kız ile apartmanda bulunan 3'ü çocuk toplam 6 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi Antika Sokak Babacan Sitesi'nin giriş katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ev sahibi Şefika Toyga, ablasını ziyarete gittiğinde okuldan çıkan 13 yaşındaki kızı Emine Toyga ise ders çalışmak için eve geldi. Bir süre sonra henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı evde yangın çıkarken, yoğun dumanı fark eden komşular itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, evde dumandan zehirlenen 13 yaşındaki Emine ile apartmanda bulunan 3'ü çocuk toplam 6 kişiyi kurtardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 6 kişiyi ambulanslarla Farabi Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan 6 kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yangını haber alan annenin o gün sobayı yakmadığını, kızının okuldan ders çalışmaya eve gittiğini bildiğini söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber